De Schoonheid van Elementen Schoonheid

Schoonheidsspecialiste Zaandam

 

 

 

 

 

Elementen van Schoonheidsspecialiste:

Schoonheid kan een uiting zijn van vele dingen: liefde, haat, werken met onze handen, intelligentie, creativiteit en ga zo maar door. Hoewel het hebben van vele elementen die schoonheid definiëren je nog geen beauty freak maken. De FiveSummit gezichtsvorm matrix bevat de gezichtskenmerken die je onvergetelijk, aantrekkelijk en mooi maken.

inktachtig gezicht: dit lijkt op een volwassen man met extra lange wimpers. Niet erg mooi.

halflang haar: niet erg vrouwelijk.

langer haar: niet erg vrouwelijk en sexy.

pijpenkrullen: sexy.

ette: aantrekkelijk.

Om de gezichtsvorm te bereiken:

Het basisprincipe is dat hoe langer het haar is, hoe langer het gezicht zal lijken. En hoe korter het haar, hoe korter het gezicht zal lijken. Dat is waarom gelaagde haarsnit een geweldige optie is. Houd je haar lang, maar houd het niet in dezelfde soort. Vraag je stylist om laagjes te knippen zodat je gewicht verliest en dan je haar kan beheren.

Voor mannen met vierkante gezichtsvormen: Kort jezelf niet in. Scheer je nek niet kaal en laat de haarextensies dan aan de zijkanten van je hoofd vastmaken. De look die je in gedachten moet houden is het lange haar vanaf de onderkant van je oor tot de bovenkant van je voorhoofd. Dat is waar de dunne laag haar zal zijn. Dan pas zul je in staat zijn om de dikke laag aan de onderkant van het oor te behouden. Daarom lukt het alleen vrouwen met een vierkant gezicht om lang en gelaagd haar te behouden.

Maar hoe zit het met vrouwen met een ruitvormig gezicht? Moeten zij ook laagjes haar hebben? Het antwoord is ja! Afhankelijk van je kapsel, kun je er knap of vrouwelijk uitzien, afhankelijk van de laag haar die je draagt. Zorg er dus voor dat je een vrouwelijk kapsel hebt. Vergeet niet dat kapsel is iets wat je aandacht aan besteden. Het is niet genoeg om alleen maar ja te zeggen tegen het kapsel dat er sexy uitziet. Je moet lopen en praten met gratie en vertrouwen.

Wat is er nodig om er sexy uit te zien? Laten we bij de basis beginnen. Je moet er netjes, georganiseerd en verzorgd uitzien. Een net en schoon uiterlijk kan veel bijdragen aan de indruk die je wekt. Je moet een glimlach hebben, want die voegt veel toe aan je uitstraling. Een glimlach kan uw uiterlijk opfleuren en zal ervoor zorgen dat mensen u op een nieuwe manier zien. Je moet ook zelfvertrouwen hebben. Het maakt niet uit of je een prijs hebt gewonnen of niet, als je dat zelfvertrouwen niet hebt, zul je nooit sexy zijn.

lees meer;

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.