Hoe vind je de perfecte kapper

Highlights Amsterdam

 

 

 

 

 

Highlights worden aangebracht op de bovenste laag van het haar. Ze worden niet op het haar getekend, maar verven het haar. Ze worden gebruikt om dimensie toe te voegen aan uw kapsel. De highlighting is eigenlijk de kleurstof die wordt gebruikt om het haar te verven. Verschillende kleurstoffen hebben verschillende resultaten. De resultaten zijn meestal een tint lichter dan je natuurlijke kleur.

Waarom zijn highlights anders? Als je ooit alleen maar een semi-permanente kleur hebt gebruikt, zal de highlight een tint lichter zijn dan je eigen kleur. Als je rood haar hebt, kan je een brunette kleur krijgen. Als je blond haar hebt, gebruik je een goudblonde of een lichtbruine kleur.

Een kleur kan van de ene naar de andere kleur overgaan. Dit wordt het veranderen van kleur genoemd. Er is een dunne lijn tussen haarkleuren. Er zijn manieren om dit te omzeilen. Als je dezelfde kleurbehandeling kunt gebruiken met een andere kleur dan heb je succesvol van kleur gewisseld. Het enige probleem hierbij is dat als u van bruin naar blond gaat uw haar lichter van kleur zal zijn en vice versa.

Als je van een blauwe naar een roze kleur gaat zal je haar lichter van kleur worden en vice versa. Het enige dat telt is dat je maar één tot twee tinten lichter kunt gaan (de hoeveelheid hangt af van de verandering van kleur).

Je kunt geen rood gebruiken om een blonde kleur te krijgen. Het rood zal het haar eerder geel maken dan dat het je een voordeel geeft.

Als je klaar bent met het verven van je haar moet je het in een handdoek wikkelen en naar bed gaan. De kleur zal meer blond worden door de airconditioning. Terwijl het droogt moet je het bedekken met een sjaal. Dit voorkomt dat de kleur verandert als je het wast.

Als je klaar bent, moet je je wassen met een roze shampoo en conditioner. Je kunt je haar ook laten bleken of highlighten door je stylist. Deze veranderingen zullen op lange termijn gunstig zijn.

Als je een kleurservice van een stylist krijgt, wil je vragen stellen. Welke kleur moet ik krijgen? Hoe lang doen ze dit al? Hoe vaak hebben ze deze kleur al gemaakt? Zijn ze bereid om een fade te doen? En hoe lang doen ze dit al? Dit zijn maar een paar vragen die je moet stellen.

Het is makkelijk om je haar thuis te doen. U bespaart geld en u kunt zich laten stylen zoals u wilt. Het echte voordeel zit hem in de stijl en expertise van je stylist. Om de perfecte stylist te vinden zult u mensen willen vragen, vrienden, naar wie ze gaan en als ze gaan zullen ze u de naam van hun favoriete stylist vertellen. Volg die mensen en je zult een goede aanbeveling te krijgen.

Geloof niet alleen het woord van de stylist, maar controleer ook hun portfolio. De meeste van hen hebben een portfolio van hun werk. Nog beter, bekijk een paar foto’s van hun werk. Dit zal je niet alleen helpen, het zal ook de kwaliteit van het werk laten zien.

Met de hoeveelheid verschillende kleuren beschikbaar voor u is er een kleur voor iedereen. Zodra u de kleur hebt gekozen die u wilt, kiest u het gekrulde type of het rechte type. Beide zijn verkrijgbaar in elke kleur.

Het is makkelijk om je haar thuis te doen. U bespaart geld en u kunt zich laten stylen zoals u wilt. Het echte voordeel zit hem in de stijl en expertise van je stylist. Om de perfecte stylist te vinden zult u mensen willen vragen, vrienden, naar wie ze gaan en als ze gaan zullen ze u de naam van hun favoriete stylist vertellen. Volg die mensen en je zult een goede aanbeveling te krijgen.

De meesten van hen hebben een portfolio dat u van tevoren kunt bekijken. Nog beter, bekijk een paar foto’s van hun werk. Dit zal u helpen een beslissing te nemen.

Met de hoeveelheid verschillende kleuren beschikbaar voor u is er een kleur voor iedereen. Als je eenmaal hebt besloten welke kleur je wilt, kies dan voor het gekrulde type of het rechte type. Beide zijn verkrijgbaar in elke kleur.

lees meer:

Balayage Amsterdam |

Keratine behandeling Amsterdam |

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.