Hoe maak je je eigen acryl nagel

Rubber base gel

 

 

 

 

Jarenlang onderzoek, hebben wetenschappers geprobeerd een beter acryl systeem te ontwikkelen. Nu zijn ze daar eindelijk in geslaagd. Acryl is tegenwoordig te vinden in nagelverzorgingsproducten in de vorm van omeschelpen. De technologie die in de jaren zeventig voor acryl werd ontwikkeld, wordt nu gebruikt om andere rijke producten te maken, zoals siliconen. Silicone is een vloeibaar silicaat dat dient als verzachter voor de nagelgroei. Het zorgt ook voor een vochtige omgeving waarin nagels kunnen groeien en gezond zijn.

NIET ALLE acrylnagels zijn gelijk geschapen. Het is belangrijk om te weten dat chip-gemarkeerde acrylnagels een aparte, niet-poreuze Phenolic vloeistof zijn. Ze hebben cuticula lagen die de acryl vloeistof scheiden van het nagelbed. De nagelriemlaag plaatst de vloeistof onder de nagel Rubber base gel en beschermt zo de nagel en het nagelbed. Titanium, Silicium, Keramiek, Kwik, Wettoilette, of andere mineralen onder de nagel worden met deze nageltypes uitgehard. De kuurlaag onder de nagel wordt de nagelriem genoemd en bestaat uit keratine, een eiwit dat in de huid voorkomt, en een zuur. De keratine vormt het hoofdbestanddeel van de nagel en wordt aan de acryl onderworpen om hem sterk te maken. Wanneer de acrylnagels gedroogd zijn, vormen ze een beschermende laag over de keratine. Hoe meer de keratine wordt beschadigd, hoe harder de nagel wordt en hoe duurzamer hij wordt.

Het tweede type heet de emery board, plastic basis, of nagel tip voor plastic nagels. Deze heeft een glad oppervlak, maar heeft een gat in het midden waar de acrylvloeistof in past. Na het plaatsen van de acryl nagel tip tegen de nagel, een transportband laat het vallen door het gat in het midden. Het helpt de rotzooi verwijderen aangezien sommige spijkertechnici enkel het uiteinde van de spijker in de vloeibare acryl onderdompelen en het heen en weer schrapen om het te verwijderen. Deze vloeibare acryl heeft ultra strakke bochten, en is genezen met behulp van een ultra-boog droger. Als je de nagelkleur moet aanvullen met een andere tint, kun je dat het beste bij de nageltip doen. De tip moet licht vochtig zijn.

Tip 40 is de plaats waar alle actie plaatsvindt, en dit is de plaats waar je je nagels laat doen. Mensen met korte nagels laten hun nagels ongeveer elke 4 weken doen, en mensen met lange nagels of mensen die niet zoveel lagen nagelriemen rond de nagel hebben als sommigen. Sommige patiënten vinden dat ze terug moeten gaan voor een tweede manicure nadat hun eerste is gedaan.

Als je naar een artiest gaat, zorg dan dat je zeker weet dat het een artiest is. Laat je niet opzadelen met een artiest waarvan je niet weet of hij je zal bevallen.

Als u niet zeker weet of u een gel- of acrylnagel wilt laten zetten, vraag dan bij uw plaatselijke bank of bij uw schoonheidsspecialiste om verwijzingen. Als je al gemanicuurd bent, vraag hen dan naar de producten die ze je aanraden. Als je niemand kent die naar een kunstenaar gaat, vraag dan aan je vrienden waar zij naartoe gaan. Er zijn ook websites; tik in de zoekbalk “artists” of “nail stylists” in.

Ga op bezoek bij een paar nagelstylistes in uw omgeving. Stel hen vragen over de producten die ze gebruiken, ook over hun opleiding en training. Kijk naar hun soort portfolio. De meesten hebben precies het type nagels dat jij hebt. Er zijn er die naar school gaan voor meerdere jaren en anderen die gaan en krijgen opgeleid in een ander veld voordat ze gaan en krijgen hun nagel licentie. Ga kijken op de websites van mogelijke nagel techs of nagel kunstenaars en merken welke kwalificaties ze hebben. Vergeet niet, dit is uw onderwijs u uitgeeft aan en door te gaan naar de opleiding u bentperfectioneren van uw vaardigheden.

De meeste nageltechnici zullen hun eigen specialiteiten hebben. Zoals een specialist te worden in alle nagel gerelateerde bedrijven, ckn instelling., manicures, pedicures gewoon om enkelen te noemen. Maar er zijn andere zelfs gespecialiseerde gebieden die ze kunnen invoeren. het bezitten van uw eigen bedrijf is een geweldige manier om extra geld te verdienen en in staat zijn om het te besteden waar u verstandig kiest. Gewoonlijk is manicure een van de snelst groeiende nagelgerelateerde bedrijven. Jarenlang is het een kunst geweest om designs op nepnagels te maken. Nu niet meer. Een tech kan gemakkelijk ontwerpen patronen, vormen de laatste trend en kleuren voor uw nagels.

Ze geven ook goed advies over het kiezen van een nageldesign dat bij uw nagelkleur past. Wat goed staat bij je vriend, staat misschien niet goed bij jou. Wees trouw aan je eigen stijlprincipes. Als je wilt, kun je een professional om ideeën vragen. Maar als je dat wilt, moet je echt een professional raadplegen. Zij zullen je zeker de juiste geven.

lees meer:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.