How to Get a Nice Pair of Feet

vrouwelijke voet na verloop van de procedure van de pedicure - medische pedicure stockfoto's en -beelden

Dat is het zo'n beetje voor nu. Volg deze volgende stappen en je bent op weg om een ​​mooi paar voeten te krijgen die gemakkelijk op hoge hakken kunnen lopen.

Nadat de voetweek de olie in uw voeten heeft geabsorbeerd, bent u klaar om uw teennagels te laten knippen en vijlen. Het is belangrijk om je teennagels kort te houden, dus vijl ze plat en vijl altijd vanaf de rand van de nagel naar boven. Vijl daarna de vrije rand in het midden zodat het een vierkante rand is. Vorm de nagel rond de vierkante rand om het vijlen gemakkelijker te maken. Het is ook een redelijk goed idee om de nagelriemen terug naar de gebruiker te duwen als ze klaar zijn. Duw de nagelriemen een of twee millimeter terug om ervoor te zorgen dat de nagelriemen opgaan in de rest van je teennagels.

Vervolgens vijlt u de teengedeelten. De vijl moet net voldoende bekwaam zijn om de teennagels te vormen zonder de huid te trekken of te splijten. Gebruik een zachte, puntige make-upborstel om los stof en vuil van het oppervlak van de teennagels te verwijderen.

De volgende stap is lijm, en als je epilators gebruikt, kan het metalen pincet dat in de huid wordt gemaaid, ook wat sneetjes hebben. Ik zal niet op die details ingaan, maar over het algemeen is de lijm licht van gewicht en moet deze gemakkelijk te breken zijn. Gebruik het langzaam en stop wanneer je ziet dat de lijm zijn bindingen begint te verliezen en dik wordt. Het is mogelijk om de slashes van de nagels te verwijderen met een klein schaartje, maar als je een pincet gebruikt, loop je het risico dat je meerdere stukken van de teen breekt. Persoonlijk gebruik ik geen pincet, maar ik vind het niet erg om een ​​perfect paar teennagels te verknoeien. Week je voeten vijf minuten of langer in warm water en veeg ze daarna droog.

Teennagels hoeven slechts in één richting te worden geknipt en gevijld, waarbij de binnenkant van de teen zelf wordt vermeden. U kunt een nagelvijl gebruiken om ze vorm te geven, maar pas op dat u de omtrek niet te plat vijlt, anders kunt u de teen zelf afbreken.

Zodra de nagels zijn gevormd en gevijld, verwijdert u de lijm van de teen en knipt u de lengte en vorm van de nagels volgens uw gevoel voor mode. Pincet en nagelschaartje zijn de laatste reddingslijn voor je nagelriemen en tenen. Verwijder de dode huid rond de rand van de teen en met langdurige make-up hoef je je geen zorgen te maken over de donkere kringen rond de rand van je tenen als je klaar bent. Als de nagelriemen weg zijn, kleur je sexy PINK over de hele teennagel.

Het is heerlijk om oogverblindende kleuren te hebben, maar dit is een leuke touch om even weg te zijn van het bureau van de ontwerper en je eigen kleur met gemak en vertrouwen aan te brengen. Ik denk ook dat een meisje zich zelfverzekerder voelt als ze glimlachen, omdat close-ups van hun mooie tenen de wereld hun ware houding laten zien.

Kijk nu eens goed naar jezelf. Je weet dat deze teennagels niet dezelfde kleur hebben als je teennagels aan de andere kant. Heb je ooit geraden dat ze dat zouden kunnen zijn? De meeste mensen kozen de tegenovergestelde kleur om een ​​statement te maken. Als je deze ervaring hebt gehad, weet je waarom het niet altijd gebeurt. Laten we dus eens kijken naar het merkwaardige fenomeen van mensen die de juiste kleurtint kiezen terwijl zovelen het beter zouden kunnen doen.

If you've had this experience, let it serve as a reminder that while it's true that colors can beWhenever you look at a color, it can also be Whenever you look at your butt, a weird color appears. So ladies, don't get caught with that strange color that you know deep down inside you don't deserve. If those tints are deep enough under your skin, they'll never stay. So if you are a hopeless case, pick at least one of those astonishing colors and make it your personal guarantee.

De verlanglijst bevat ook veel van de kleuren die je moet vermijden. Manieren om te kiezen welke kleuren je moet vermijden, staan ​​in de verlanglijst. Dus kies ze! Ken ze goed en verwijder die kleuren die je make-up echt in de war brengen en je er raar uit laten zien. Als je eenmaal zeker weet welke kleuren je zullen vleien, kun je beginnen met het verzamelen van de kleuren die je zullen laten stralen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.