Hoe gebruik je een crème om rimpels te verwijderen

cream

Een van de belangrijkste dingen om te onthouden is dat de regeneratie van huidcellen vertraagt, en hoewel je een crème gebruikt om de littekens te verwijderen, kun je net zo goed beginnen met een biologische crème.

Dus, we hebben verschillende crèmes voor verschillende aandoeningen. Voor fijne lijntjes rond je ogen, gebruik je een creatieve crèmige reiniger. Als je donkere vlekken hebt, gebruik dan een crème die veilig is voor gevoelige ogen.

En voor een vochtarme huid, gebruik een crème die olievrij is.

Je kent waarschijnlijk de basisprincipes van make-up. Zo niet, dan is dit een snelle en eenvoudige opfrisser.

Make-up – is het gebied waar je de meeste zorg nodig hebt. Een product dat je gewoon niet mag overslaan is foundation. Het is de basis van een jeugdige look. Als je ook maar een beetje rimpels hebt, moet je een vloeibare foundation gebruiken.

Als u een droge Huidverbeterende behandelingen wilt, kunt u het beste een foundation met een crèmige textuur gebruiken. Die is speciaal ontwikkeld voor alle huidtypes. Dermablend, bijvoorbeeld, is een houtachtige concealer die eigenlijk biologisch is. Het is snel en gemakkelijk te gebruiken. Ik gebruik het om kringen onder mijn ogen te camoufleren, lippenstift weg te werken en het vet op mijn gezicht te verwijderen.

Als je een normale huid hebt, dan kun je het beste een poeder gebruiken. Het is gemakkelijk te mengen en het helpt om je make-up te fixeren. Orly Bisha is mijn huidige favoriet. Het is niet te glanzend, en het is een kleur die niet te donker is.

Als je een gecombineerde huid hebt, dan heb je waarschijnlijk verschillende soorten foundations. Eén voor de vette, één voor de droge huid. Je kunt het beste aan je consulente vragen welke het beste bij je past.

Als je in de 30 bent en fijne lijntjes hebt, dan kun je het beste een vochtinbrengende foundation gebruiken. Heb je opvallende rimpels, dan is het tijd om te vragen naar een verstevigende of verstevigende foundation.

Als je in de 40 bent en geen fijne lijntjes hebt, dan heb je de optie om een kleurcorrector te gebruiken, die je leeftijd kan verbergen en de rimpels kan verbergen. Het is vergelijkbaar met een primer, behalve dat het is samengesteld met mineralen in plaats van pigmenten. Als je genoeg contrast hebt tussen je haarkleur en je huidskleur, dan kan het een goed idee zijn om dit te gebruiken.

Als je in de 50 bent en geen fijne lijntjes hebt, dan is het tijd om een matte foundation.ift te gebruiken, die goed mengt en niet zo glimmend is. Glinstering zou een betere keuze zijn voor deze leeftijdsgroep.

Als je in de 60 bent en geen fijne lijntjes hebt, dan heb je de optie om een getinte moisturizer te gebruiken. U moet er alleen voor zorgen dat uw moisturizer voldoende dekking heeft. dekking hydrateert de huid en egaliseert de huidskleur.

Als je in de 70 bent en normale lijntjes storen je niet meer, dan is het tijd om een vloeibare foundation te gebruiken. Dit is de beste optie, al is het alleen maar omdat het rimpels helpt verminderen. vloeibare foundation vermindert glans en geeft de dekking die u nodig hebt.

Aan het eind van de dag is het eenvoudig om uw look te onderhouden. Als u de juiste producten gebruikt en de juiste kleuren kiest, dan zal uw jeugdige uitstraling u nooit meer verlaten.

Lees meer:

Natuurlijke anti rimpel creme

Liquid crystal eye serum

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.