Hoe kom je van rimpels en lijntjes van je huid af

vrouw gezicht, oog rimpels voor en na de behandeling-het resultaat van verjongende cosmetische procedures van biorevitalization, botox en pigmentvlekken verwijderen - rimpels stockfoto's en -beelden

Hieronder vindt u een lijst met tips die u kunt volgen. Het is belangrijk om te volgen, zodat u rimpels en lijntjes uit uw huid kunt verwijderen.

1. Ontdoe u van uw roker. Het is een sarcane in wording en als je er niet mee stopt, zal het je huid verteren. Dit is een ontstaan probleem dat je gewoon niet kunt controleren.

2. Een goed uitgebalanceerd dieet is noodzakelijk. Het belangrijkste aspect bij het ouder worden. Voedingsmiddelen met een hoog natriumgehalte kunnen uw zoutgehalte doen stijgen. In plaats van kraaienpootjes in te nemen, doe je best om het te verminderen. Het is verstandig om meer groenten en fruit te eten die rijk zijn aan stoffen die de afscheiding van vetcellen en spieren kunnen bijsturen.

3. Hydrateer jezelf. Door jezelf van binnenuit te hydrateren, wordt je huid elastischer en gezonder. Drink voldoende water en reinig uw interne organen regelmatig.

4. Lig niet te lang in de zon. De schadelijke UV-stralen vernietigen de elastine en het collageen van de huid. Ze kunnen ervoor zorgen dat de huid verslapt en rimpels krijgt. Wanneer u langer in de zon blijft, draag dan een hoed of iets om uw hoofd te bedekken.

5. Bescherm uzelf tegen bepaalde soorten kanker. Borstkanker is een van de meest voorkomende vormen van kanker. Denk aan de vrouwen die hiermee gediagnosticeerd worden, want het is zeer verontrustend. Draag altijd lijsten om jezelf te beschermen tegen kanker.

6. Eet bepaalde voedingsmiddelen. Let op wat je eet, want bepaalde voedingsmiddelen en dranken kunnen je huid aantasten. Junkfood en voedingsmiddelen met een hoog suikergehalte kunnen een ijzertekort veroorzaken, waardoor de bloedvaten kunnen verkleinen. Eet granen en groene bladgroenten voor je vitaminen en anti-oxidanten.

7. Vermijd de zon, indien mogelijk. Als u niet kunt vermijden om naar buiten te gaan, zorg er dan voor dat u voldoende zonnebrandcrème draagt. Praat met uw arts, die u de juiste zonnebrandcrème kan aanbevelen. Zonnebrandcrème zal uw huid helpen om de effecten van zonneschade te verminderen. Doe het rustig aan met zonnen, want te veel blootstelling kan uw huid beschadigen.

8. Praat met uw arts. Als je naar de dokter gaat, kan hij je dingen aanraden om bepaalde problemen te behandelen. Je arts weet het het beste, dus volg zijn of haar advies op.

Nu je op de hoogte bent van de oorzaken, is het tijd om te handelen. Je moet de komende wanhoop voorkomen. U lijdt aan deze problemen omdat u een snel onderzoek van deze kwestie hebt gemaakt. Nu, volg de tips die hier beneden. Sta me toe om een paar van hen op te sommen.

– Breng crème twee keer per dag.

– Consumeer 6-8 glazen water per dag.

– Neem minstens 8 porties fruit en groenten per dag.

– Houd een dagboek bij van al uw activiteiten.

– Ontgift jezelf van tijd tot tijd, d.w.z. reinig je lichaam in een week-end.

– Doe af en toe aan fitness. Dit zal uw doorbloeding bevorderen.

– Rook niet en eet geen sigaretten.

– Gebruik zonnebrandcrème.

– Houd je aan je woord. Dat wil zeggen, praat met niemand.

– Wees aardig.

– Zoek een geschikte activiteit.

– Lees dit artikel verder. Het zal nuttig voor je zijn. Het is mijn wens dat je meer zult begrijpen over de oorzaken van donkere kringen. Dus, doe je dingen nu!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.