Wat is Perms

Kleine stijltang

 

 

 

 

Perms zijn terug! Hoe ze werken en wat je moet doen voordat je ze aanbrengt.

Laagjes: Laagjes zijn lagen van verschillende lengte, d.w.z. kortere lengten tussen de kern en de punt. Ze worden gebruikt om je haar meer body en volheid te geven. Een goede gelaagde stijl is een stijl die nog steeds body in de bovenste lagen van het haar behoudt. Als je een permanent hebt, gebruik dan een chloorfilter om chloor en hardheid te verwijderen. Als u krullend haar heeft, gebruik dan een wortel/borstel hergroei type shampoo.

Gegolfd: Dit wordt meestal gebruikt voor haar dat een permanent heeft gehad, gekleurd is of een chemische behandeling heeft ondergaan. Het wordt meestal gebruikt in combinatie met een permanent om veerkracht, volume en een natuurlijke look toe te voegen.

Chroma:De kleuren en/of patronen in het haar is een chi toon. Het verschil tussen de kleuren heeft te maken met het metaal dat in het metaal is verwerkt. Bijvoorbeeld, goud en zilver zijn gemaakt van koper en het contrast is tussen de Kanthal en Amethist tonen. Het zal snel uitwassen.

Concentrator: Dit is het meest gebruikte type stijltang, maar gebruikt geen hitte zoals een stijltang. In plaats daarvan gebruikt het chemische stoffen om de chemische bindingen in het haar af te breken en het steil te maken. Toch zal het in sommige gevallen moeten worden gebruikt wanneer het haar te breekbaar is of ergens moeilijk steil te krijgen is.

rocesshen: Een gladmakende conditioner die in het haar wordt gedaan voordat het rechtgetrokken wordt. Wordt gebruikt om zeezout in ruw water zachter te maken of om onzuiverheden te verwijderen. Bevat geen ammoniak.

haarolie: Een zeer kleine hoeveelheid wordt gebruikt om de natuurlijke oliën te herstellen die het haar beschermen tegen breken vanwege de chemische structuur. Gewoonlijk gemengd met de andere chemicaliën in de permanent wave, wordt emory tree olie gebruikt als de permanent wave basis.

Glazuren: Kleuren die op het haar worden aangebracht om het glanzender te laten aanvoelen, worden gewoonlijk glazuur genoemd. De namen van de andere kleuren zijn: sh tink, zilver, honing, ahorn, pruim, schors, motor rood, kers, walnoot, en chocolade.

kammen: Ze worden gebruikt voor het stylen om het haar in model te brengen, maar ook om het steil te maken. Gewone kammen hebben tanden van metaal, maar plastic kammen zijn populairder. Ze zijn anders omdat ze niet alleen in het haar snijden, maar het haar ook kunnen krullen en steil maken.

ses: Verzegelt het haar dat al is uitgerekt om in de vorm van de kam te passen.

ecten: kunnen worden gebroken en uitgekamd

ecto: Voor de permanent wordt het haar gekruld om het van klitten te ontdoen en voor de permanent wordt het haar teruggekruld om het van steil haar te ontdoen.

gegoten: Niet zo vaak gebruikt als de foils maar meestal gebruikt voor haar dat te krullend is voor een stijltang zoals een Japanse stijl. Gieten is een tijdelijke oplossing voor het kapsel.

pieken: Niet zo vaak gebruikt als de folies maar meestal gebruikt voor haar dat te steil is voor een stijltang zoals een Japanse stijl. Statische elektriciteit kan de statische energie uitzetten zodat het haar zijn wortels laat vallen en weer pluizig wordt.

quarts: Niet zo vaak gebruikt als de folies maar meestal gebruikt voor haar dat te krullend is voor een stijltang zoals een Japanse stijl. Dit type haar komt meestal in een groot aantal uitvoeringen, variërend van laisseurs tot danger, zebraprint tot spider.

rex: Niet zo vaak gebruikt als de foils, maar meestal gebruikt voor haar dat te steil is om met een stijltang te worden gestreken, zoals een Japanse stijl. Daarom wordt rex meestal gebruikt voor haar dat na het steilen zijn vorm moet behouden.

Favoriete Producten:

Bij het winkelen voor om het even welk product of dienst is het belangrijk om na te gaan hoe vaak het zal worden gebruikt. De klant zou dit in de eerste plaats vragen zodat de salon/groothandel leverancier gegevens zou hebben om te verstrekken aan het eind van de aanvraag van de klant voor de juiste producten. Voor salonbenodigdheden zou het een slimme keuze zijn om alleen bij een groothandel te kopen.

Het zou slim zijn om van tevoren ook wat onderzoek te doen. Voor de promotionele artikelen zou de fabrikant of marketeer waarschijnlijk ergens een kaart of lijst hebben om de klant te helpen bij het kiezen van producten die geschikt zijn voor hen. Van een juwelier of groothandelaar zou de koper een kaart of lijst ontvangen van wat nodig is.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.