Laserchirurgie voor zwangerschapsstriemen

Laseren

Laserchirurgie voor striae kan paarse en rode vlekken verwijderen. Als dit probleem u overkomt, kunt u waarschijnlijk niet accepteren dat de meeste striae genezen kunnen worden in veel minder tijd dan de tijd die u nodig hebt om te herstellen van dit type operatie. Beide soorten operaties hebben voor- en nadelen. Laten we eens kijken naar de voor- en nadelen van elke methode.

Voordelen van laserchirurgie

– Het is veel minder pijnlijk – Het is snel te genezen – Het vermindert de verschijning van purpere en rode pigmentaties – Het elimineert de pijn die door het vervelende wrijven en blaren wordt veroorzaakt – Het geeft onmiddellijke resultaten, zonder onderbreking of helend proces betrokken – Het garandeert dat de vlekken nooit zullen terugkeren.

Minder Pijnlijk

Laserchirurgie is een poliklinische procedure, waarvoor geen verdoving nodig is. De procedure maakt gebruik van een geconcentreerde laserstraal om huidcellen te vernietigen en de textuur van het oppervlak te herstellen.

Het proces verwijdert naar schatting 80% van de huidcellen in het getroffen gebied. De resterende 20% bevat de nieuw gevormde elastine en collageen. De daling van de celproductie staat de nieuw gevormde weefsels toe om uit te rekken en de vetlaag naar de oppervlakte te verplaatsen. Deze beweging resulteert in de vermindering van de verkleuring die in de eens zwaar gepigmenteerde gebieden wordt gevonden.

Het enige ongemak dat patiënten ervaren komt van het feit dat een plaatselijke verdoving wordt gebruikt om het behandelde gebied te verdoven. De meeste patiënten melden dat ze slechts een licht prikje voelen, hoewel een licht prikje kan optreden tijdens de procedure of tijdens de toepassing van de Laser ontharen Rotterdam.

Snellere Genezing

Patiënten melden dat de genezingstijd van laserchirurgie veel sneller is dan wat zij ervaren met diepe chemische peelings. Hoewel de resultaten van laserchirurgie vaak veel opvallender zijn dan die van meer traditionele plastische chirurgie, is de tijd die eraan wordt besteed over het algemeen hetzelfde.

De risico’s van laserchirurgie

Hoewel de risico’s sterk lijken op die van plastische chirurgie, verschillen ze sterk van behandeling tot behandeling. Er zijn een paar bijkomende factoren die tot grotere schade of een bijwerking kunnen leiden. Deze factoren zijn onder meer:

– Veranderingen in pigment- Risico op puistjes- Littekenvorming (pres 80% van de patiënten ziet dit als een extra risico)- Pijnmedicatie heeft bekende bijwerkingen zoals misselijkheid, Cederboomschors, Spam muskus, en verminderde hartfunctie

De populariteit van laserchirurgie is in de loop der jaren toegenomen naarmate meer en meer artsen ontevreden werden over de slechte resultaten die werden verkregen met chemische peelings en chirurgische ingrepen. De kosten van laserchirurgie kunnen duurder zijn dan die van plastische chirurgie of oppervlakkige peelings.

Er moet echter worden opgemerkt dat ooglidchirurgie, zoals Botox ooglidchirurgie, een poliklinische procedure is die wordt uitgevoerd met een plaatselijke verdoving om de pijn en het ongemak onmiddellijk te verminderen terwijl de patiënten slapen. Omdat ooglidchirurgie zo snel gaat en geen invasieve ingreep is, is het ongemak soms vergelijkbaar met dat van een korte chirurgische ingreep.

Als patiënten aarzelen om een operatie te ondergaan, zijn er vele andere alternatieve keuzes. Een uitstekende bron van informatie is een gecertificeerd dermatoloog. Deze kan met de patiënt overleggen en hem laten weten wat zijn mogelijkheden zijn als hij voor cosmetische chirurgie kiest.

Lees meer:

Permanent ontharen Rotterdam

Definitief ontharen Rotterdam

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.