Laser Ontharing

laserontharing

 

Niet alle haarfollikels zijn hetzelfde. Ze groeien elk met een andere intensiteit en elke follikel heeft een bepaalde dikte die het mogelijk maakt ze te selecteren voor transplantatie. Strip harvesting is de manier om dit te omzeilen. Het gaat ook om een andere haartransplantatietechniek.

Striple harvesting houdt in het verwijderen van haarfragmenten van de hoofdhuid door:

– draaiend

– plukkend

– gebruik makend van de zwakte van het haar

– krachtig gepulseerd licht/LED-technologie

– radiofrequentie (RF) ontharing

De stroken voor haartransplantatie worden vervolgens met een kleefstof op de haarlijn bevestigd en op hun plaats geschoven. De uitgerekte huid wordt vervolgens met een schaar bijgeknipt. Nadat de collageeninjecties zijn gegeven, wordt de huid in contour gebracht en worden de overtollige Fragmenten verwijderd. De pouch wordt donkerder en dunner. Tenslotte wordt de huid geoogst en gesloten met hechtingen.

Jarenlang geloofden wetenschappers dat laserontharing veilig en effectief was. Men geloofde dat de laser het haar gewoon weg zou eten en dat eventuele bijwerkingen zo extreem zouden zijn dat de patiënt eraan zou overlijden. Deze methode is nu echter veranderd. Een groot deel van de behandelaars op het gebied van haartransplantatie en laserontharing constateert dat uit een pool van misschien wel 25.000 laserontharingsbehandelingen slechts een fractie van die mensen gelukkig is.Waarom is dat zo?

Het antwoord kan eenvoudig zijn. Het probleem is dat de meeste mensen die een behandeling in een kliniek voor haartransplantatie ondergaan, betalen voor haartransplantatie en laserontharing is niet altijd goedkoop. Bovendien is laserontharing niet altijd gegarandeerd. Daarom schrijven miljoenen mensen zich elk jaar in voor behandelingen, terwijl ze diep van binnen weten dat ze waarschijnlijk nooit meer terug zullen gaan.

Ondanks het mijnenveld van haarherstellende kliniekbehandelingen, wordt laserontharing steeds populairder. Waarom is dat zo? Wel, zowat iedereen, man of vrouw, die last heeft van bikinilijn of menopauze of misschien spataderen of een grote vermindering van beenhaar na de menopauze, vindt het heel moeilijk om andere ontharingsmethodes te vinden dan scheren, crèmes gebruiken of waxen. Harsen en crèmes zijn gemakkelijk, snel en goedkoop, maar diep van binnen zijn ze ook onvolmaakt.

Laserontharing helpt om dit te veranderen. Waarom is dat zo? Nou, ten eerste is laserontharing pijnloos. Veel patiënten melden dat ze alleen een prikje voelen in het gebied dat wordt behandeld. De behandeling zelf is een verfijnde versie van de pincet, scheermesjes en waxstrip, met een diodelaser die de haarfollikel diep aanvalt.

Maximaliseer de nieuwe groei

Zoals gezegd schrikken veel mensen terug voor het idee dat een laser uit de lucht komt vallen. Voor een optimaal resultaat moet het te behandelen haar zwart zijn en ruim binnen het gewenste kleurbereik liggen. Daarom zal de mensen worden verteld dat er geen nadelige bijwerkingen zijn van het laser ontharen. Niet alle patiënten zullen dit op prijs stellen omdat het een beetje pijnlijk kan zijn. Bovendien zijn sommige mensen bezorgd over hoe lang de behandeling zal duren en zullen ze moeite hebben om excuses te vinden om de behandeling te missen. Het goede nieuws is dat de meeste mensen de volgende dag weer aan het werk kunnen.

Er zijn enkele risico’s verbonden aan laserontharing. De complicaties zijn echter zeldzaam. Bovendien is een vroegtijdige behandeling gunstig om het gebied goed te beschermen tegen toekomstige complicaties. Voor meer informatie over laser ontharing, kunt u online onderzoek doen.

lees meer

Laseren Den Haag

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.