De voordelen van haar

Balayage Rotterdam

 

 

 

 

 

Tembaar, zijdezacht haar, minder kroezen en statisch haar; minder gespleten haarpunten; minder gemakkelijk breken en minder behoefte aan duur föhnen en stylen om het haar op zijn plaats te houden. Dit zijn slechts enkele van de voordelen die balayagebehandelingen bieden, maar de meesten onder ons zijn zich er niet van bewust dat dit soort kappersbehandelingen nog andere voordelen hebben.

De laatste jaren is er een toevloed van ‘Steam Hair’ salons met allerlei gekke apparaten zoals grote, gedimde lichten, verschillende maten stijltangen en laten we niet vergeten shampoo schalen die ook worden gebruikt op het haar. De stoommethode is veel minder schadelijk voor het haar, minder schadelijk dan andere methodes en laat het haar achter met een glanzende, gladde, perfecte afwerking. Het haar krijgt meer glans en bereik en is veelzijdiger. De balans van de steiltijd voor elke klant varieert echter naar gelang van ieders behoeften.

Met de opkomst van Steam Hairwaves moet er echter een overgangsperiode zijn voor nieuwe klanten. Het haar kan dagenlang op een groeiende manen zitten onder het waakzame oog van de professioneel opgeleide kappers. Naarmate het haar steiler wordt, neemt echter de druk toe om ongunstige dagen te retoucheren. Elke dag is een uitdaging voor een sally’s schema.

In deze hausse is de kapper koning, maar niet de koning voor iedereen. De prijs van het resultaat is hoger en de stress van het moeten zorgen voor veel klanten in een salon. Bij elke klant worden andere gereedschappen gebruikt. Het haar kan worden gekruld of gestijld, maar niet gepersonaliseerd. De stijl kan bij de ene klant worden aangehouden en bij de andere klant worden bijgewerkt.

Bij deze updo’d blijft de stijl 2 tot 3 weken terugkomen. Anderen zijn in staat om hun stijl te houden voor een maand voor het nodig hebben van een touch-up. De updo’d degenen blijven veranderen nadat de stijl is gevormd; sommige gaan krullend, sommige zullen perm, sommige zullen gaan recht, sommige zullen rommelig, sommige hebben geen stijl, sommige zullen kort definitief haar wimpers, enzovoort.

Föhns van 500 of 1000 watt worden gebruikt voor snellere en strakkere krullen. De klant krijgt een shampoomakje met een kamvormig kommetje om het stylen te vergemakkelijken. Een haarloofah of kussen kan worden gebruikt om klitten weg te werken. Het helpt om het haar te slepen tijdens het doorkammen. Hot Rollers worden gebruikt om de stijl te vormen. Het kan worden gestart met het natte haar met behulp van een setting lotion of zware crème om het haar plat te maken. De hot roller set onder het haar wordt besproeid met medium warmte oplossing en het haar wordt gerold met behulp van de handen. De hot rollers kunnen worden gebruikt om het haar te stylen, krullen, omdraaien of steil te maken.

ervatieve producten en een gevoelige huid zijn belangrijk, producten voor het haar vóór de leuke of regelmatige activiteiten. Haar dat productophoping heeft zal het haar droog en broos maken als het niet goed onderhouden wordt. Het gebruik van niet-allergische gel, die de huid niet doet ontvlammen, wordt aanbevolen. Blijf zoveel mogelijk uit de buurt van het geïnfecteerde haar om productophoping te voorkomen en om zweten, hoge luchtvochtigheid en andere producten die productophoping kunnen veroorzaken, te vermijden.

Na het plezier, of na regelmatige activiteiten, moet een gewone conditioner worden gebruikt om het vocht dat in het haar verloren is gegaan te vervangen. Afhankelijk van de lengte van het haar en de styling, moet een diepe conditioner worden gebruikt meteen na het verlaten van de douche. Een leave in conditioner wordt meteen aangebracht om het vocht dat verloren is gegaan terug te krijgen. Een goede diepe conditioner zal het haar hydrateren en herstellen van zijn beschadigde staat om het handelbaar en glad te maken. Een gehydrateerd haar is een gelukkig haar.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.