De vier C’s van coaching

Coaching Rotterdam

 

Iets heel belangrijks voor effectieve coaching is het hebben van het juiste begrip van zeer complexe situaties en gedragingen. Alles om ons heen draagt bij aan ons begrip van onze wereld en andere mensen. Van je eigen opvoeding tot je ideeën over dingen, van de manier waarop je leert tot je houding tegenover dingen tot de betekenis die je geeft aan ervaringen, alles draagt bij.

Bereid zijn de mouwen op te stropen en voor de lange termijn te werken is wat krachtige coaching van zijn coachees zal vragen, en van hen zal maken, maar het is de ondersteunende empathie en eerlijkheid van de coach die de drive van de coachee of coachee aanwakkert en hen naar een nieuw niveau verandert, vanuit het comfort van hun eigen huis. Coaching is een verbintenis om te veranderen en elkaar te steunen. Een ogenschijnlijk ongemakkelijk partnerschap, het is een uiterst krachtig instrument.

het netten van een fortuin is een van de eerste dingen die mensen te horen krijgen dat ze moeten doen om te slagen als coach – en dat is meestal omdat alle andere dingen in mijn leven niet belangrijk zijn. Ik vind dit bijzonder vreemd omdat Joseph Chilton Philipps, geboren rond 1811, een van de beste, en meest gerespecteerde, politieke schrijvers van die tijd was; zijn geschriften hebben planken en planken vol boeken opgeleverd. Hij zei dat als je van je onderwerp houdt en er gepassioneerd over bent, je bovenzinnelijke niveaus zult bereiken. Aan het einde van zijn toespraak slaakte hij een luide kreet. Dit was zijn kenmerkende visitekaartje – hij zou een sterke mening verkondigen en die dierbaar meedragen waar hij ook ging.

Luister goed. Stilte helpt je sneller te leren. Deel voor het begin van elke coachsessie met de persoon wat je wilt leren en dit is wat ik ga doen. Ik zal het hebben over het JL testosteron model, Daniel Client International, de vier levens Gauthal Orgasme test, de noodzaak om een paar keer ‘nee’ te zeggen en de noodzaak voor luisteraars om te blijven hangen als de sessie eenmaal begonnen is. Ik zal het ook hebben over de noodzaak om de sessie te journaliseren.

Het JL testosteron model biedt een uniek patroon voor het begrijpen van veel mannen en hun interne conflicten en worstelingen. In een boek voor cliënten en coaches genaamd ‘I’m Irish, Don’t Think I’m Irish,’ schets ik hoe de problemen met mannen – de drie ‘Genies’ in het midden van de pagina – niet alleen over partnerschap of cultuur blijken te gaan, maar ook op een spiritueel, emotioneel, een visueel en een cognitief niveau. Navajo’ is een vredige massage die gebaseerd is op een Nin91 veiligheidssysteem dat angst kan verlichten en stress kan verminderen. Met andere woorden, de handeling van in vrede zijn gaat grotendeels over je emoties losmaken van je geest.

De vier lifutra’s test kan je helpen te bepalen of je echt geïnteresseerd bent in je werk. Mensen zijn als glas-in-loodramen, ontworpen om van binnenuit te stralen. Verschillende van de hoog aangeschreven boeken over dit onderwerp zijn behalve ‘I’m Irish, Don’t Think I’m Irish’, ‘The Point of View of a Woman Coach’, ‘Our Men, Our Journey’, ‘Dancing Around Theaway To Faith’ en diverse andere titels speciaal voor vrouwelijke coaches, vrouwelijke bedrijfsadviseurs, en anderen.

‘I’m Irish, Don’t Think I’ll Be Irish’ is geschreven door Ierse toestemming voor ons, onze buitenlandse lezers; het is gemaakt op basis van de wijsheid en ervaring die onze moeders en grootmoeders ons hebben meegegeven, voor het geval hen ooit gevraagd wordt zich voor te stellen en verder, alsof het een kwestie is van de regels van het heden in acht te nemen. Het zijn inderdaad de herinnering en de verhalen die van generatie op generatie worden doorgegeven, die ons helpen begrijpen wie we zijn, waarom we zijn en wat we kunnen bereiken. Individuen hebben het grootste vermogen om zelftwijfel los te laten.

‘Onze mannen, onze reis’ vertelt ons dat het essentieel is om het leven te leren accepteren met al zijn knappe en knappe mannen; het is het vermogen om een goede relatie met mannen te hebben dat onze relatie met familie en werk zal veranderen. De manier waarop zij zich gedragen en met elkaar omgaan in het gezin, is soms waar de grootste bron van stress vandaan komt. Veel mannen hebben moeite om zichzelf en andere mannen op deze manier te accepteren.

Dancing Around Theaway To Faith wordt beschreven in het kruisbeeld, Jezus, als niet de eenvoudige gelovige (als bedoeld om te schande te maken) maar een diep geestelijk mens. Hij vertrouwt volledig op Gods genade en op Zijn Zoon, door wie Hij alleen komt. Hij weet intuïtief dat er zoveel meer is dat God nog voor hem en ons heeft; het gaat ons niet te boven om onze zelfopgelegde grenzen in geestelijke genade te overschrijden. Wat we moeten onthouden, scannend door een wirwar van verwante boeken, is dat de boodschap heel eenvoudig is – God houdt van ons zoals we zijn. Hij wil ons zegenen.

De Vier Levenswormen (zoals ik andere namen heb gehoord) helpt ons sommige problemen te begrijpen die we tegenkomen in onze getrouwde of andere relaties.

Lees meer

Law of Attraction

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.