De juiste producten voor uw huidtype

care

De meeste huidverzorgingsproducten zijn gemaakt van giftige stoffen. Als u van dergelijke producten afblijft, zult u snel ontdekken dat u weer terug bij af bent. Wist u echter dat een gerenommeerde medische denktank studies heeft uitgevoerd die hebben geresulteerd in de ontwikkeling van een reeks producten die u kunnen helpen meer dan vijf voordelen uit elke tien producten te halen. De juiste producten voor uw huidtype, gebaseerd op Hydroxatone reviews, zullen u helpen rimpels weg te werken, pigmentvlekken te verminderen, en zelfs die donkere kringen onder de ogen te verlichten en te verminderen. Huidverbeterende behandelingen

kies uw crème verstandig. Hij moet bestaan uit natuurlijke ingrediënten die je kunt uitspreken en waarmee je vertrouwd bent. Hoewel je misschien nog nooit van een bedrijf genaamd Allergan hebt gehoord, ken je het waarschijnlijk wel vanwege de resultaten die het in het verleden heeft laten zien. Dit omvat de vermindering van rimpels, veroudering, fijne lijntjes, en huidpigmentatie.

En bovendien? De huidverzorgingsvergelijking tussen de twee bedrijven suggereert ook dat je niet gewoon de beste onderste regel moet kiezen. Je moet ook rekening houden met hoe dat ingrediënt aanvoelt en aanvoelt op je huid. Onthoud dat Aloë Vera vooral als komkommer moet aanvoelen, terwijl het branderige gevoel van alcohol fris en koel moet zijn. Op dit punt, bent u waarschijnlijk al geraden wat ik ga zeggen. Natuurlijke anti rimpel creme

Alcohol?

Alcohol is zo bekend om zijn vermogen om huid en haar uit te drogen. Dezelfde eigenschappen die het geweldig maken voor een oogdouche! Maar wacht, de smerige waarheid is dat sommige soorten alcohol uitdrogend zijn voor de huid. Dus je kunt beter andere badproducten hebben die alcoholvrij zijn.

Waarom moet je het vermijden? Natuurlijk kent iedereen de reden – Sulfaat. Het is het alcoholische ingrediënt dat in veel reinigingsproducten zit. Het ontdoet de huid van zijn natuurlijke oliën en kan ervoor zorgen dat de huid er rafelig en uitgedroogd uitziet. Toch zit het in zo veel producten die we op onze huid smeren voor een snelle verlichting. Het moet een soort wonderfruit zijn. Liquid crystal eye serum

Hoe zit het dan met verlichting voor het lichaam? Hier geldt dezelfde reden. Je kunt niet wegkomen met schoonmaken en dan beweren dat het resultaat te danken is aan de natuurlijke ingrediënten. Bovendien, als de alcohol eenmaal is verdampt, blijft het ruwe schrobeffect voelbaar.

Wat is het verschil tussen een alcoholvrij bad en een gewoon bad? Ten eerste, een alcoholvrij bad bevat geen warm water. Als u zich herinnert dat een alcoholvrij lichaamsscrubmiddel warm water moet bevatten. Dus, wat bewijst dit? Het bewijst dat een gewoon bad veel zachter is voor de huid. Dus, waarom is dit?

Het hete water kan de huid uitdrogen en huidproblemen zoals dermatitis en eczeem veroorzaken. Een ander punt is dat wanneer je een alcoholvrije bodyscrub gebruikt, de huid niet wordt ontdaan van zijn natuurlijke oliën. De bovenste laag van de huid houdt het vocht binnen en helpt zo om er jeugdiger uit te blijven zien.

Dus, wat is de beste oplossing? Nou, dat is aan u. Het is aan u om te beslissen welk type bad u wilt hebben van een scrubproduct. Maar de conclusie is dezelfde – het is aan u.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.